Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Syrat : hur du gör din egen surdeg, yoghurt, surkål, kefir, kimchi och mycket annat

Syrat : hur du gör din egen surdeg, yoghurt, surkål, kefir, kimchi och mycket annat

Häftade böcker. Pagina Förlag. 1 uppl. 2016. 159 sidor.

Inkludera syrad mat i din vardagskost med läckra recept som är enkla att tillaga i hemmet. Kapitel som
täcker frukt och grönsaker, yoghurt och labneh, bönor och baljväxter, surdegar och drycker kommer att
introducera dig för unika och nya smaker, samtidigt som det bjuds på traditionella syratrecept som tysk
surkåll och japansk kimchi.
>br>
Använd syrade ingredienser i rätter som surkålssallad, bacon- och potatissoppa
och tempeh-wok. Lär dig göra söta och aptitretande yoghurtar som kokosyoghurt eller kardemumma-
och roséyoghurt passar utmärkt till chokladkakan bakad på surdeg. Gör även inläggningar,
såser och chutneys så att du har ett lager att använda hemma eller varför inte för att ge bort som gåva.

Skäl till att välja syrade livsmedel:

utnyttjar säsongsodlade grödor
och minskar matsvinnet

syrad mat kan ingå i vardagsvaror
som bröd, ost, yoghurt och choklad

processen ökar mängden vitaminer,
antioxidanter, enzymer och nyttiga
bakterier; underlättar även matsmältningen
och stärker immunförsvaret

syrade produkter är bra mot många
olika hälsoproblem, däribland diabetes,
tjocktarmscancer och inälvsbesvär

lätt att göra själv och kräver väldigt
lite utrustning, samt är billigt

Förlagsfakta

ISBN
9789163611544
Titel
Syrat : hur du gör din egen surdeg, yoghurt, surkål, kefir, kimchi och mycket annat
Författare
Pike, Charlotte
Förlag
Pagina Förlag
Utgivningsår
2016
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
200 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
668 g
Språk
Svenska