-
Vin till maten - Låt vinet lyfta maten, 20 fu...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade hörn och ryggändar. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Vin till maten
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Nära nyskick. Vackert vitt förlagsband , 20 x 26 centimeter. Illustrerad med färgfotografier. Översättning Anders Rolf Originalets titel Vin till maten. Trevlig bok om olika val av vin till din mat. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Vin till maten - Låt vinet lyfta maten, 20 fu...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Mycket gott skick. laminatband, 26*20 cm, illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
VIN TILL MATEN
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9789155232795 -
Vin till maten Låt vinet lyfta maten - 20 ful...
Inbunden bok. Semic 2005.
Nyskick. En synnerligen användbar och lärorik bok där man finner ett stort antal recept jämte förslag på till rätterna passande viner. Boken är rikt illustrerad och innehåller 135 sidor. Hylla 4 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSemic 2005 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Vin till maten - Låt vinet lyfta matae, 20 fu...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage. Små hanteringsspår på baksidan.
Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vine läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
VIN till maten
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 135 s. Inbunden. Kartonnage. 26x20cm. 720 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
9155232795 -
Vin till maten
Inbunden bok. Semic. 2005. 135 s. Inbunden. 25,5x20cm. 700 gram.
Nyskick. Låt vinet lyfta maten, 20 fullträffar. Snabbguide m.m..
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn