Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
I väntan på Mona Sahlin

I väntan på Mona Sahlin

Pocketbok Norstedts. 2009. 417 sidor.

Nära nyskick. Kantslitage. Oläst, i övrigt nyskick utan anmärkningar. Den mest initierade och djupgående boken om socialdemokraternas första kvinnliga partiordförande. Berättelsen blir också en berättelse om partiets historia och arv.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113021348
Titel
I väntan på Mona Sahlin
Författare
Christer Isaksson
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2009
Omfång
417 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
232 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sedan 1975 är Mona Sahlin sinnebilden av de moderna socialdemokraterna. Hon är partiets stora stjärna, ingen annan äger samma stjärnglans, är lika känd och erfaren. Hon är en naturlig partiledare sett till partiets historia, idétradition, personkontinuitet och nutida krav. Med henne har socialdemokraterna återigen en ledare från partiets elit och inre, förankrad i en mittfåra och klar över sitt närmast heliga uppdrag att hålla ihop rörelsen. Hon är Ingvar Carlssons "dotter" i politiken och "släkt" med Tage Erlander och Olof Palme. Författaren och journalisten Christer Isaksson porträtterar i sin nya bok Socialdemokraternas partiordförande - från hennes slagfärdiga genombrott, i framgångar och motgångar, fram till idag.