Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
SUNDA SÖTSAKER
SUNDA SÖTSAKER SUNDA SÖTSAKER SUNDA SÖTSAKER SUNDA SÖTSAKER SUNDA SÖTSAKER SUNDA SÖTSAKER

SUNDA SÖTSAKER

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2009. 111 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! –– Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!

Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.

Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.

Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.

Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153432449
Titel
Sunda sötsaker
Författare
Christina Lagergren
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2009
Omfång
111 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
535 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!

Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.

Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.

Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.

Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!