Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lyckliga barn : en bok om föräldraskap

Lyckliga barn : en bok om föräldraskap

Inbunden bok

Nyskick. Att få vara lycklig är något som varje förälder önskar sitt barn. Men vad skall vi tänka på för att våra barn skall få möjlighet till en bra barndom och uppväxt? Hur hjälper vi barnen att utvecklas till trygga och harmoniska personer? Den här boken är skriven för föräldrar som har barn upp till tolv år. Här svarar ett 50-tal ledande och välkända experter på frågor som rör de flesta aspekter kring föräldraskap. Frågorna kommer dels från drygt två hundra småbarnsföräldrar, dels är det författarnas egna frågor som fyrabarnsföräldrar. Dessutom innehåller boken berättelser från kända och okända föräldrar om hur de upplever livet med sina barn. // I boken kan man också läsa om ämnen som syskon, familjegemenskap, barns utveckling, matvanor, barnkultur, förskola/skola, separationer och hälsa/sjukdom. Den innehåller många praktiska exempel och varje kapitel kan läsas för sig och i valfri ordning beroende på ditt barns ålder. De som har skrivit boken har själva saknat en bok som tar upp många aktuella ämnen om barn. Boken är till alla mammor och pappor med en önskan om att den under flera år skall vara till nytta och glädje i föräldraskapet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9153426053
Titel
Lyckliga barn : en bok om föräldraskap
Författare
Christina Oscarsson - Jorunn Hansson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2005
Omfång
255 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 248 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
910 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att få vara lycklig är något som varje förälder önskar sitt barn. Men vad skall vi tänka på för att våra barn skall få möjlighet till en bra barndom och uppväxt? Hur hjälper vi barnen att utvecklas till trygga och harmoniska personer? Den här boken är skriven för föräldrar som har barn upp till tolv år. Här svarar ett 50-tal ledande och välkända experter på frågor som rör de flesta aspekter kring föräldraskap. Frågorna kommer dels från drygt två hundra småbarnsföräldrar, dels är det författarnas egna frågor som fyrabarnsföräldrar. Dessutom innehåller boken berättelser från kända och okända föräldrar om hur de upplever livet med sina barn. I boken kan man också läsa om ämnen som syskon, familjegemenskap, barns utveckling, matvanor, barnkultur, förskola/skola, separationer och hälsa/sjukdom. Den innehåller många praktiska exempel och varje kapitel kan läsas för sig och i valfri ordning beroende på ditt barns ålder. De som har skrivit boken har själva saknat en bok som tar upp många aktuella ämnen om barn. Boken är till alla mammor och pappor med en önskan om att den under flera år skall vara till nytta och glädje i föräldraskapet.