Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Pandoras planet

Pandoras planet

Inbunden bok. Lindqvists Förlag. 1972. 208 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Något gick fel när centranerna invaderade Jorden - de fann en humanoid ras som var mer intelligent än centranerna själva. Tyvärr medförde denna höga intelligens också vissa avigsidor. Centranerna lät jordmänniskorna sprida sig fritt i det centranska imperiet, och det dröjde inte länge förrän resultatet av denna godhet blev uppenbar.
Jordmänniskorna spred sig blixtsnabbt genom den civiliserade delen av universum och tog med sig sådana underbara jordiska uppfinningar som rullande avbetalningsplaner med 25 % ränta, massproducerade (och massskrotade) bilar, vegetabilisk mat, zen-buddism, diktarer, fredsaktivister, en blomstrande nöjesindustri och en förvirrande anhopning av politiska idéer. General Klide Horsip, sorn fått i uppdrag att följa jordmänniskornas framfart, följde först med ett roat småleende och sedan med växande skräck hur de planeter som kontrollerades av jordmänniskor - en del plågade av hungersnöd och laglöshet, andra insvepta i kvävande moln av avgaser och giftångor - övertogs av diktatorer. Hela universum hotades av kaos.
En verkligt rolig och intelligent science fictionroman av en författare som kan sin genre och utnyttjar den till dess yttersta. (fantasy)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9170900671
Titel
Pandoras planet
Författare
Anvil, Christopher
Förlag
Stockholm : Lindqvist
Språk
Svenska