Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nötter & choklad

Nötter & choklad

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 125 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 28,5 x 24 cm Vikt 875 g.
Inbundet brunt förlagsband med skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med snygga helsidesfoton i färg av Pepe Nilsson. En inspirerande bok för alla dessertälskare, kakmonster och gottegrisar som gillar nötter och choklad med recept av chefskonditorn Claes Karlsson på Grand Hôtel i Stockholm.
INNEHÅLL: Inledning. Desserter. Bakverk. Godis. Receptregister.
// Diskreta små hanteringsspår finns på skyddsomslaget. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [5042]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9132332238
Titel
Nötter & choklad
Författare
Claes Karlsson
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2005
Omfång
125 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
235 x 287 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
876 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta är en bok för tre slags människor: chokladälskaren, nötälskaren och choklad-med-nötter-älskaren.

Konditor Claes Karlsson har här sammanställt ett 50-tal recept på desserter, bakverk och godis som är svåra att misslyckas med underbara njutningar utan krångel. Smaka på orden, hur frestande låter inte: chokladcrêpes, marshmallows med varm chokladsås, chokladcheesecake, mjölkchoklad- och kokostårta, nötchokladbrulée, vit choklad- och hasselnötsmousse, mjölkchokladkräm med kanderade pekannötter, jordnötskrisp, whiskytryffel med rostade hasselnötter och pekanglass med mjölkchokladfudge

Claes Karlsson är chefskonditor på Grand Hôtel i Stockholm. Det här är uppföljaren till hans förra bok Mer än bara äppelkaka som blev utsedd till Årets bästa dessertbok 2004.