
Nötter & choklad
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 125 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Stort format 28,5 x 24 cm Vikt 875 g.
Inbundet brunt förlagsband med skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med snygga helsidesfoton i färg av Pepe Nilsson. En inspirerande bok för alla dessertälskare, kakmonster och gottegrisar som gillar nötter och choklad med recept av chefskonditorn Claes Karlsson på Grand Hôtel i Stockholm.
INNEHÅLL: Inledning. Desserter. Bakverk. Godis. Receptregister.
// Diskreta små hanteringsspår finns på skyddsomslaget. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [5042]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9132332238
- Titel
- Nötter & choklad
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 287 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 876 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en bok för tre slags människor: chokladälskaren, nötälskaren och choklad-med-nötter-älskaren.
Konditor Claes Karlsson har här sammanställt ett 50-tal recept på desserter, bakverk och godis som är svåra att misslyckas med underbara njutningar utan krångel. Smaka på orden, hur frestande låter inte: chokladcrêpes, marshmallows med varm chokladsås, chokladcheesecake, mjölkchoklad- och kokostårta, nötchokladbrulée, vit choklad- och hasselnötsmousse, mjölkchokladkräm med kanderade pekannötter, jordnötskrisp, whiskytryffel med rostade hasselnötter och pekanglass med mjölkchokladfudge
Claes Karlsson är chefskonditor på Grand Hôtel i Stockholm. Det här är uppföljaren till hans förra bok Mer än bara äppelkaka som blev utsedd till Årets bästa dessertbok 2004.