Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stora boken om desserter och bakverk

Stora boken om desserter och bakverk

Inbunden bok. Safir Förlag. 2011. 157 sidor.

Mycket gott skick. 27x22 cm. 855 g. Rikt färgfotoillustrerad. ISBN 9789186689032. BESKRIVNING: I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.

Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.

Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186689032
Titel
Stora boken om desserter och bakverk
Författare
Claes Karlsson
Förlag
Safir Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
216 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
862 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning.
De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta.

Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies.

Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards.

Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.