Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Henrietta ska du också glömma

Henrietta ska du också glömma

Bonnier, 1977 Hft. 178s. Pocketformat, 256g. Gott skick, namnetikett på något skadad främre pärms insida. ISBN 9100419257.
I går slog jag sönder den förbannade jävla gamla pinnsoffan. Mitt under Högmässan. Församlingen var halvvägs inne i Välsignelsen. Jag hörde på radion. Jag stekte fläsk och lyssnade på gudstjänsten för jag ville fylla mitt kök med frid. En döbakad präst talade om trovärdighet. Psalmerna lät obekanta. Det var en temapredikan sänd från fan vet var men ja la märke till ungdomliga röster i sångerna så det hela pågick nog i nån illaliggande trist och kyrklig trakt. Det kan mycket väl ha varit i närheten.Berättaren heter Gustaf Rune Petterson och är innehavare av en anspråkslös porrshow. Han förbereder sommarens turne. Han ska skriva ihop ett program åt sina båda strippor och åt Kalle Svensson som blir upphetsad av att folk tittar på honom när han är solbränd. I detta hindras han av en lokal översvämning, som för in flera människor i hans liv, bekanta och obekanta: Einar och hans osannolikt tilldragande lantbrukarhustru Sara, Greven som åker landrover och rår om alltihop men ändå tillhör det förflutna och Henrietta, som stukat foten och kanhända är den han alltid väntat på. Henrietta ska du också glömma"" är tredje boken i en trilogi om Sverige som började med "Vem älskar Yngve Frej" och fortsatte med "På palmblad och rosor", två berättelser med en krets av hängivna läsare som hela tiden växer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9100419257
Titel
Henrietta ska du också glömma : [roman]
Författare
Claesson, Stig
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1977
Språk
Svenska