Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ni har inget liv att försäkra

Ni har inget liv att försäkra

Bonnier, 1978 Hft. 190s. Pocketformat 257g. Gott skick, namnetikett på på något skadad främre pärms insida. ISBN 9100436410.
Willy Carlsson påstås tillhöra en lurad generation och blir förbannad. Den som påstår det heter Hardy och han gör det | inte på något fint sätt. Av detta blir Willy svårt förbannad och börjar tänka över sin generation ? viktiga delar av den är borta och det gäller att hålla vakt. Ni har inget liv att försäkra är titeln. Den syftar på att Willys pappa tog en försäkring på sin son som vid mogen ålder skulle tillåta honom att gå i lackskor och halmhatt, röka cigarr och be alla dra åt helvete. Men boken handlar också om kärlek, förståelse och kyla. Det är kanhända Stig Claessons mest personliga berättelse. En tankebok om hur man kan bete sig i livet och en källa till glädje, uppbyggelse och vemod ? som om det betydde något.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9100436410
Titel
Ni har inget liv att försäkra : roman
Författare
Claesson, Stig
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1978
Språk
Svenska