Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Handbok för hållbar hög prestation
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9147073039
Titel
Handbok för hållbar hög prestation
Författare
Clas Malmström
Förlag
Liber
Utgivningsår
2003
Omfång
336 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
682 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det går visst att köra hårt med sig själv, må bra under tiden och hålla i längden. Handbok för hållbar hög prestation visar, både teoretiskt och praktiskt, hur man lyckas med det.

Läs mer
Boken vänder sig till högpresterande eller de som vill prestera mer och som samtidigt vill må bra. Boken är fylld av exempel på hur man använder sig av de sju färdigheter som är grunden i offensiv stresshantering. Läsaren guidas till ett urval av praktiska tillämpningar och övningar för att förstärka sin stresstålighet så att prestationsförmåga och välbefinnande kan höjas. Fördjupningsavsnitten innehåller tillräckligt med material för en lång och spännande personlig utvecklingsprocess.

Om författarna
Clas Malmström är leg. läkare med specialintresse för prestationspsykologi och prestationsfysiologi i arbetslivssammanhang. Han arbetar nu helt med arbetsmedicin, friskvård och rehabilitering.