Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Följ dina drömmar : Bröllopsfixarens dotter (del 03)

Följ dina drömmar : Bröllopsfixarens dotter (del 03)

av

Inbunden bok. BonnierCarlsen. 2011. 278 s. Inbunden.

Nära nyskick. Bröllopsfixarens dotter är tillbaka! Sommaren är på väg till Cape Cod och Willa ser fram emot sol och bad, att läsa sina favoritböcker och hänga med kompisar - och Joseph förstås. När Willa får veta att Norra Capes repertoarteater söker skådespelare till en ny (romantisk) uppsättning bara måste hon och Joseph spela huvudrollerna. De är ju äntligen tillsammans och rollerna är som gjorda för dem! Ända tills Marielle, den nya (och ursnygga) tjejen i Cape Cod, dyker upp med siktet inställt på Willas kille och huvudrollen i pjäsen. Och som om det inte vore nog måste Willa hjälpa till att fixa två bröllop. Willa kan inte bestämma sig för vad som är värst: att krevera av svartsjuka eller hålla koll på sexton skönhetstävlande brudtärnor. Men så möter hon Jace, och saker och ting tar en helt ny vändning... "Följ dina drömmar" är den fristående fortsättningen på "Öppna ditt hjärta" och "Amors pilar" i serien om Bröllopsfixarens dotter på det vykortsvackra Cape Cod..

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

24 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789163868788
Titel
Följ dina drömmar
Författare
Coleen Murtagh Paratore
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsdatum
20110509
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 193 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
446 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Småstadsidyll och flickboksromantik Bröllopsfixarens dotter är tillbaka! Sommaren är på väg till Cape Cod och Willa ser fram emot sol och bad, att läsa sina favoritböcker och hänga med kompisar - och Joseph förstås. När Willa får veta att Norra Capes repertoarteater söker skådespelare till en ny (romantisk) uppsättning bara måste hon och Joseph spela huvudrollerna. De är ju äntligen tillsammans och rollerna är som gjorda för dem! Ända tills Marielle, den nya (och ursnygga) tjejen i Cape Cod, dyker upp med siktet inställt på Willas kille och huvudrollen i pjäsen. Och som om det inte vore nog måste Willa hjälpa till att fixa två bröllop. Willa kan inte bestämma sig för vad som är värst: att krevera av svartsjuka eller hålla koll på sexton skönhetstävlande brudtärnor. Men så möter hon Jace, och saker och ting tar en helt ny vändning…"Följ dina drömmar" är den fristående fortsättningen på "Öppna ditt hjärta" och "Amors pilar" i serien om Bröllopsfixarens dotter på det vykortsvackra Cape Cod.