Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ökenstjärna

Ökenstjärna

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2023. 354 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Ett år har gått sedan Renée Ballard slutade på LAPD på grund av kvinnofientligheten, sedeslösheten och all byråkrati. Men när polischefen säger åt henne att hon kan bestämma sin egen arbetsbeskrivning tar Ballard tillbaka sin polisbricka och lämnar nattjobbet för att bygga upp en cold case-grupp.

Harry Bosch har i flera år ägnat sig åt ett fall som gäckat honom – mordet på en hel familj som begicks av en psykopat som fortfarande är på fri fot. Ballard ger Bosch ett erbjudande: Om han jobbar som volontär tillsammans med henne och cold case-gruppen så kanske han kan få hjälp av LAPD i jakten på sin nemesis?

För att ha en chans att fånga den farliga mördaren måste de två kollegorna lägga allt gammalt groll bakom sig och visa upp en enad front.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113122274
Titel
Ökenstjärna
Författare
Connelly, Michael
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2023
Omfång
354 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
524 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett år har gått sedan Renée Ballard slutade på LAPD på grund av kvinnofientligheten, sedeslösheten och all byråkrati. Men när polischefen säger åt henne att hon kan bestämma sin egen arbetsbeskrivning tar Ballard tillbaka sin polisbricka och lämnar nattjobbet för att bygga upp en cold case-grupp.Harry Bosch har i flera år ägnat sig åt ett fall som gäckat honom – mordet på en hel familj som begicks av en psykopat som fortfarande är på fri fot. Ballard ger Bosch ett erbjudande: Om han jobbar som volontär tillsammans med henne och cold case-gruppen så kanske han kan få hjälp av LAPD i jakten på sin nemesis?För att ha en chans att fånga den farliga mördaren måste de två kollegorna lägga allt gammalt groll bakom sig och visa upp en enad front.