Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hur du stjäl en drakes svärd

Hur du stjäl en drakes svärd

Inbunden bok

Nyskick. Natur & Kultur Allmänlitteratur | Utg. 2014 | Förlagsband | 368 s. | 9789127137523 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: How to Steal a Dragon's Sword | Språk: Svenska | Ämnesord: Vikingar | ------ Mer info: Ett drakuppror är under uppsegling och vikingarna enas kring en fäkttävling där förstapriset är kungamakt över hela den barbariska övärlden. Kan Hicke vinna och stoppa ett blodbad eller ska Alvin den förskräcklige äntligen triumfera och störta dem alla i fördärvet? Drakarna anfaller när som helst och frågan är på vems sida Hickes tama drake Tandlöse kommer att stå! Hur du stjäl en drakes svärd är ett hisnande äventyr och en humoristisk berättelse full av skönt knäppa karaktärer som får dig att skratta högt! Som vanligt bjuds läsaren även på många träffsäkra illustrationer i svartvitt av författarens egen penna, direkt ur Cressida Cowells fantastiska vikingavärld. Cressida Cowell är en av Storbritanniens mest älskade och lästa författare. Hennes bästsäljande böcker om draktränaren Hicke har sålt i miljoner exemplar och gett upphov till flera filmer och en TV-serie. Nu kommer den första delen i hennes nya trilogi, som snabbt hamnat i topp på Englandslistan. En mustig berättelse med frustande humor, långt från fisförnäm och med spänning så det räcker. Lars Karlstrand, BTJ

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127137523
Titel
Hur du stjäl en drakes svärd
Författare
Cressida Cowell
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2014
Omfång
368 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
138 x 206 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett drakuppror är under uppsegling och vikingarna enas kring en fäkttävling där förstapriset är kungamakt över hela den barbariska övärlden. Kan Hicke vinna och stoppa ett blodbad eller ska Alvin den förskräcklige äntligen triumfera och störta dem alla i fördärvet? Drakarna anfaller när som helst och frågan är på vems sida Hickes tama drake Tandlöse kommer att stå!

Hur du stjäl en drakes svärd är ett hisnande äventyr och en humoristisk berättelse full av skönt knäppa karaktärer som får dig att skratta högt! Som vanligt bjuds läsaren även på många träffsäkra illustrationer i svartvitt av författarens egen penna, direkt ur Cressida Cowells fantastiska vikingavärld.

Cressida Cowell är en av Storbritanniens mest älskade och lästa författare. Hennes bästsäljande böcker om draktränaren Hicke har sålt i miljoner exemplar och gett upphov till flera filmer och en TV-serie. Nu kommer den första delen i hennes nya trilogi, som snabbt hamnat i topp på Englandslistan.
En mustig berättelse med frustande humor, långt från fisförnäm och med spänning så det räcker.

Lars Karlstrand, BTJ
Ytterligare författare: Cowell, Cressida
Ytterligare redaktörer: Svedberg, Maria
Ytterligare översättare: Kuick, Katarina
Ytterligare översättare: Fridén, Sven