Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den vilda trädgården

Den vilda trädgården

Natur och kultur, 2008, Inbunden, 144 s. 27x22cm, 711g. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket fint skick. ISBN 9789127357242.

Ett signum för den vilda trädgården är maximalism. Prydlighet är ett skällsord. I stället ska det vara mycket av allt. Frosseri i vilda och andra tacksamma växter som får sprida sig. Det gäller att ha ett avspänt förhållande till trädgårdsarbete och acceptera lite stökighet och uppmuntra de växter som trivs.

I Den vilda trädgården finns massor av inspiration och tips på hur man skapar en vildare stil i sin trädgård. Här finns vägledning till hur man anlägger en trädgårdslund, en blomsteräng, en trädgårdsdamm, vilt vackra rabatter eller kanske bara en vildvuxen plätt mitt på gräsmattan. Förslag finns också på prydnadsgräs i olika färger, former och höjder som pryder trädgården såväl höst som vinter och på en mängd olika lök- och knölväxter som passar särskilt fint i den vilda trädgården.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789127357242
Titel
Den vilda trädgården
Författare
Gabriella Dahlman
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2008
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
695 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett signum för den vilda trädgården är maximalism. Prydlighet är ett skällsord. I stället ska det vara mycket av allt. Frosseri i vilda och andra tacksamma växter som får sprida sig. Det gäller att ha ett avspänt förhållande till trädgårdsarbete och acceptera lite stökighet och uppmuntra de växter som trivs. I Den vilda trädgården finns massor av inspiration och tips på hur man skapar en vildare stil i sin trädgård. Här finns vägledning till hur man anlägger en trädgårdslund, en blomsteräng, en trädgårdsdamm, vilt vackra rabatter eller kanske bara en vildvuxen plätt mitt på gräsmattan. Förslag finns också på prydnadsgräs i olika färger, former och höjder som pryder trädgården såväl höst som vinter och på en mäng olika lök- och knölväxter som passar särskilt fint i den vilda trädgården.