Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ÄCKLIGT?

ÄCKLIGT?

Inbunden bok Rabén & Sjögren. Första uppl. 2005. 45 sidor.

Nyskick. Inga namn eller andra markeringar. Ur förlagets text om boken: ”Varför är snor, svett och öronvax så äckligt? NÄR blir någonting äckligt? Vem har bestämt VAD som är äckligt? Vad var äckligt för hundra år sedan? Och vad är äckligt i andra länder? Hur kan det komma sig att hår är så äckligt när det hamnar i maten, när det inte är äckligt så länge det sitter på huvudet? Varför är små ormar äckliga fast små björnar är gulliga? Båda är ju farliga. En kletig kastrull är ju helt ok i köket men inte lika självklar i sovrummet. Kanske rent av lite äcklig? Dessa och många fler frågor får du svar på i denna fantastiskt äckliga faktabok. Läs och rys! ” HÄRLIGT ÄCKLIGA illustrationer av MARIA JÖNSSON!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9129661633
Titel
Äckligt?
Författare
Dan Höjer
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2005
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
200 x 254 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
327 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Varför är snor, svett och öronvax så äckligt? NÄR blir någonting äckligt? Vem har bestämt VAD som är äckligt? Vad var äckligt för hundra år sedan? Och vad är äckligt i andra länder? Hur kan det komma sig att hår är så äckligt när det hamnar i maten, när det inte är äckligt så länge det sitter på huvudet? Varför är små ormar äckliga fast små björnar är gulliga? Båda är ju farliga. En kletig kastrull är ju helt ok i köket men inte lika självklar i sovrummet. Kanske rent av lite äcklig? Dessa och många fler frågor får du svar på i denna fantastiskt äckliga faktabok. Läs och rys!