Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Tangshan Tigers : Den tysta fienden

Tangshan Tigers : Den tysta fienden

Inbunden bok

Mycket gott skick. Tiden. 2009. 120 s. Inbunden. Matt, Olivier, Catarina och Shawn - det är de som är Tangshan-tigrarna. De är mästare på kampsport - och på att lösa brott. Något är väldigt fel på Beijings internationella kampsportsakademi: Tigrarnas ärkefiende har börjat på skolan och mästare Chang är försvunnen. Det är dags för Tigrarna att återställa ordningen - och rädda mästare Changs liv. Lättlästa och spännande böcker som kombinerar den populära deckargenren med fartfylld kampsportsaction.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789173710541
Titel
Den tysta fienden
Författare
Dan Lee
Förlag
Tiden
Utgivningsår
2009
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
136 x 200 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
246 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Matt, Olivier, Catarina och Shawn - det är de som är Tangshan-tigrarna. De är mästare på kampsport - och på att lösa brott. Något är väldigt fel på Beijings internationella kampsportsakademi: Tigrarnas ärkefiende har börjat på skolan och mästare Chang är försvunnen. Det är dags för Tigrarna att återställa ordningen - och rädda mästare Changs liv. Lättlästa och spännande böcker som kombinerar den populära deckargenren med fartfylld kampsportsaction. Fyra vänner, fyra talanger, fyra kampsporter: Namn: Matt James Från: England Ålder: tolv år Utseende: lång, ljusbrunt hår och nötbruna ögon Talang: fotografiskt minne Sport: taekwondo Namn: Olivier Girard Från: Schweiz Ålder: tolv år Utseende: medellängd, ljust hår och gröna ögon Talang: bra på att snacka, talar tre språk flytande Sport: kung fu Namn: Shawn Hung Från: USA Ålder: tolv år Utseende: ganska kortväxt, svart hår och bruna ögon Talang: tekniskt geni Sport: judo Namn: Catarina Ribiero Från: Brasilien Ålder: tolv år Utseende: lång, svart hår och bruna ögon Talang: modig, vig och smidig Sport: capoeira