Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från kaos till fungerande vardag

Från kaos till fungerande vardag

Inbunden bok. BalansHarmoni Sverige AB. 1:1 uppl. 2016. 240 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 23 x 15,5 cm Vikt 465 g.
Inbundet svart klotband med silverfärgad pärmdekor och ryggtext samt skyddsomslag. Konkreta tips och övningar i att bättre kunna hantera vardagsproblem och ta kontroll över livet. // Bilden avser den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt. [0830]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198339000
Titel
Från kaos till fungerande vardag
Författare
Palren, Daniel
Förlag
BalansHarmoni Sverige AB
Utgivningsår
2016
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
163 x 232 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
465 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När vardagen består av stress, sjukdomar, diagnoser, hårt arbete, komplicerade relationer och ett livspussel som känns omöjligt att lösa, är det lätt att tappa bort sig själv och känna att livet är i kaos. Så var det för oss!
Känner du igen dig? Då är Från kaos till fungerande vardag en bok för dig.
Möt familjen Palrén, en vanlig ovanlig familj. I denna personliga, livsbejakande och inspirerande bok tar de med dig på sin livsresa … fram till nu.
Med kunskap från olika utbildningar och personliga erfarenheter har de skapat en fantastisk och unik bok som hjälper dig att strukturera din vardag och ta kontroll över ditt liv.
Boken är lättläst, och genom enkla tips och konkreta övningar får du hjälp att skapa strategier för att lättare och bättre kunna hantera livets utmaningar, konflikter, din ekonomi och relationer, och för att höja kvaliteten i ditt liv.
Från kaos till fungerande vardag är en bok skriven ur en barnfamiljs perspektiv, men den kan med fördel även läsas av dig som är singel, är i en parrelation, har barnbarn eller snart ska bli förälder. Det är kort sagt en bok för alla!

Om författarna:
Ulrika Palrén (född 1974) är legitimerad förskollärare, förskolechef och montessoripedagog. Hon har i många år arbetat som montessoriförskollärare och brinner för alla människors lika värde och allas rätt att få vara och bli accepterade precis som de är.
Daniel Palrén (född 1974) är utbildad kemiingenjör, ekonom och personlig tränare. Han har länge arbetat med försäljning, tillverkande industri och olika former av företagande, och han brinner för ekonomi och entreprenörskap.
Daniel och Ulrika har levt ihop i över 20 år av med- och motgångar, och tillsammans har de barnen Oliver (född 2002) och Ida (född 2004).

Varför valde ni att skriva en bok?
Det finns många människor som av olika anledningar kämpar mot sjukdomar, beroenden, stress, oro, funktionsnedsättsättningar, depression, samhället eller mot egna demoner.
Kan vi, genom att dela med oss av vår livskunskap, få människor att känna mer harmoni och tillfredställelse i sina liv skulle det betyda väldigt mycket för oss.
Vårt mål med boken är att du som läsare ska känna stolthet över dig själv, leva ditt liv så öppet och ärligt som möjligt och våga vara och stå för den du är innerst inne.
Vi önskar också att denna bok hjälper dig att må bra och får dig att förverkliga alla dina drömmar och leva det liv du vill leva till fullo.
Vi önskar dig all lycka!
Daniel & Ulrika

Recensioner:
Det är en härlig och positiv bok att läsa. Den är lättläst, tydlig och övningarna är konkreta och lätta att använda.
Författarna skriver på ett enkelt och beskrivande sätt och det är intressant hur de blandar in sitt eget liv i boken och gör den mer levande. Det är en bok som ger hopp om att allt kan bli bra och bättre!
Susanne Jelving, montessorilärare

Ulrika och Daniel är ärliga. Blandningen av deras personliga bidrag från sina liv, blandat med kloka ord från dem och andra, ren fakta, tips och övningar gör boken givande och på riktigt.
Det är en bok som kommer att stå i mitt kök för att kunna användas och bläddras i. Även om jag har vuxna barn så är det en klok-bok för mig och en gåva att ge bort till människor som jag bryr mig om.
Tuula Jacobson, specialpedagog

Den här boken är som upplyftande resurs för människor i dagens samhälle.
Alla behöver ibland hjälp och stöd för att hitta rätt. Den här boken kan fungera som en kompass till livets karta.
Författarna delar prestigelöst och med värme med sig av sina erfarenheter. Man stänger boken med en känsla av hopp och framåtanda.
Sara Jonsson, förskolechef

Lycka bygger på balans. En balans som inte är det lättaste att hitta i livet. En balans där det gäller att få ihop livets pusselbitar såsom karriär, relationer, föräldraskap och ekonomi.
I Från Kaos till fungerande vardag får vi, på ett väldigt självutlämnande sätt, följa familjen Palréns resa. En resa som precis som för de flesta familjer börjar i dur och med stora drömmar om vad livet ska ge. Men i takt med att familjen möter, inte bara en utan flera, oväntade motgångar förvandlas livet till en börda och varje dag till en kamp. En kamp som dag för dag dränerar den energi, glädje och balans som behövs för att nå ett liv i lycka.
Från Kaos till fungerande vardag handlar om att hitta tillbaka. Vi får följa Daniel och Ulrikas resa tillbaka till inte bara en fungerande vardag, utan en vardag som gör att den tunga resan gett lärdomar. Lärdomar som du som läsare nu kan ta del av. Boken är sprängfylld med tips, idéer och förslag på vad du kan göra för att hitta ditt livs balans och få ditt livspussel att fungera. Dessutom övningar som passar för inte bara de som kommit i liknande situationer som Daniel och Ulrika, utan för alla som vill hitta nästa steg i livet. Vi bjuds dessutom på Ulrikas fantastiska dikter som kryddar boken ytterligare.
Det finns resor som man måste göra själv och så finns det resor där man kan lära av andra. Lär av Daniel och Ulrikas resa så att du, precis som paret säger i boken, kan omvandla dina drömmar till verklighet.
Mikael Sandelin, författare