Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Harry Potter 1-5 Box

Harry Potter 1-5 Box

DVD.

Nyskick. Fodral i nyskick. Textat på svenska, danska, norska, finska och engelska
HARRY POTTER OCH DE VISES STEN:
I den här fantastiska filmen baserad på J.K. Rowlings succéberättelse, får Harry Potter på hans 11:e födelsedag reda på att han är den föräldralöse sonen till två mäktiga trollkarlar och att han besitter magiska krafter. En helt ny värld öppnar sig för Harry när han börjar på Hogwarts Skola För Häxkonster och Trolldom.

HARRY POTTER OCH HEMLIGHETERNAS KAMMARE:
Bilar flyger, träd slår tillbaka och en mystisk husalf kommer för att varna Harry Potter. Så startar det andra året av hans förtrollande resa till en värld fylld av trolldom. Under det här året på Hogwarts, talar spindlar, brev skriker och Harrys förmåga att tala med ormar får hans vänner att bli misstänksamma mot honom. Från duellklubbar till skurkaktiga Dunkare är det här ett år fyllt av äventyr och fara när det med blod står skrivet på väggen att hemligheternas kammare har öppnats.

I HARRY POTTER OCH FÅNGEN FRÅN AZKABAN återvänder Harry, Ron och Hermonie, som nu blivit tonåringar, till sitt tredje år på Hogwarts där de tvingas möta den förrymda fången Sirius Black som utgör ett stort hot mot Harry. Harry och hans vänner lär sig även under sitt tredje år att hantera Hippogriffer (till hälften hästar och till hälften örnar) driva tillbaka föränderliga Boggartar som byter skepnad och bemästra spådomskonsten. De besöker även trollkarlsbyn Hogsmeade och spökande huset som är den mest hemsökta huset i landet.

HARRY POTTER OCH DEN FLAMMANDE BÄGAREN:
En natt vaknar Harry Potter av att ärret i pannan brinner som eld. Ett säkert tecken på att Lord Voldemort befinner sig i närheten! Harry får dock snart annat att tänka på när världsmästerskapen i quidditch går av stapeln. Bara en elev från varje trollkarlsskola får delta. Alla på Hogwarts är lika spända på vems namn som kommer att dras ur den flammande bägaren.

HARRY POTTER OCH DEN FLAMMANDE BÄGAREN är den fjärde filmen i serien om den otroligt populäre trollkarlen Harry Potter och hans vänner Hermione och Ron. Trion spelas som vanligt av de unga "veteranerna" Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint.

HARRY POTTER OCH FENIXORDEN:
Lord Voldemort har återvänt och Trollkarlsministeriet gör allt som står i deras makt för att inte avslöja sanningen för trollkarlssamhället.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen