Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den som inte tar bort luddet ska dö!

Den som inte tar bort luddet ska dö!

Inbunden bok. Frank. 128 sidor.

Nyskick. frank. Tolfte tryckningen uppl. 2009. 128 s. Inbunden. Nyskick. Till dig som ställt din bil på min parkeringsplats. Må lössen från 10 000 kameler hemsöka ditt könsorgan.” Den här lappen satt på vindrutan när Åke Andersson en morgon skulle hämta sin bil. Han hade parkerat på sin grannes parkeringsplats och fick bita i det sura äpplet. I sin nya humorbok Den som inte tar bort luddet ska dö! kastar komikern David Batra än en gång en närsynt blick på svenska folkets inneboende aggressioner. I sin förra bok visade David upp Sveriges argaste och roligaste tidningsinsändare. Nu kliver han ett steg längre in i folkhemmet och publicerar ett urval av de autentiska lappar folk satt upp i sina tvättstugor, trapphus och kontorspentryn runt i landet. David och hans team av lappletare har dammsugit Sverige efter arga lappar. Vi kommer att få följa rafflande strider om var grovsoporna ska placeras, vilken ljudnivå som är lämplig i ett hyreshus och om vems ansvar det är att diska. Lapparna har fotograferats och paketerats i en stilig bok ihop med Davids egna reflektioner. David Batras personliga favorit är lappen som satt i tvättstugan dagarna efter att en somalisk familj hade flyttat in i hyreshuset. På den stod det: ”Här städar vi efter oss – såväl svarta som vita.” Eller Rolle som satt upp en annonslapp på Konsum: ”En wok säljes pga skilsmässa. Kärringa´ låg med Arne Svensson på kräftskivan i Malmslätt. 200:- eller högstbj.” David Batra (född 1972) är en av landets mest populära komiker. Han har gjort flera humorprogram i radio och tv, senast Kvarteret Skatan i SVT. Han har sedan hösten 1994 gjort över 1000 ståupp-föreställningar i Sverige och utomlands. Hans debutbok, Vän av ordning kom ut 2005..

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185865079
Titel
Den som inte tar bort luddet ska dö!
Författare
David Batra
Förlag
Frank
Utgivningsår
2008
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
200 x 201 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
416 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Till dig som ställt din bil på min parkeringsplats. Må lössen från 10 000 kameler hemsöka ditt könsorgan.”
Den här lappen satt på vindrutan när Åke Andersson en morgon skulle hämta sin bil. Han hade parkerat på sin grannes parkeringsplats och fick bita i det sura äpplet.
I sin nya humorbok Den som inte tar bort luddet ska dö! kastar komikern David Batra än en gång en närsynt blick på svenska folkets inneboende aggressioner. I sin förra bok visade David upp Sveriges argaste och roligaste tidningsinsändare. Nu kliver han ett steg längre in i folkhemmet och publicerar ett urval av de autentiska lappar folk satt upp i sina tvättstugor, trapphus och kontorspentryn runt i landet.
David och hans team av lappletare har dammsugit Sverige efter arga lappar. Vi kommer att få följa rafflande strider om var grovsoporna ska placeras, vilken ljudnivå som är lämplig i ett hyreshus och om vems ansvar det är att diska. Lapparna har fotograferats och paketerats i en stilig bok ihop med Davids egna reflektioner.
David Batras personliga favorit är lappen som satt i tvättstugan dagarna efter att en somalisk familj hade flyttat in i hyreshuset. På den stod det: ”Här städar vi efter oss – såväl svarta som vita.” Eller Rolle som satt upp en annonslapp på Konsum: ”En wok säljes pga skilsmässa. Kärringa´ låg med Arne Svensson på kräftskivan i Malmslätt. 200:- eller högstbj.”
David Batra (född 1972) är en av landets mest populära komiker. Han har gjort flera humorprogram i radio och tv, senast Kvarteret Skatan i SVT. Han har sedan hösten 1994 gjort över 1000 ståupp-föreställningar i Sverige och utomlands. Hans debutbok, Vän av ordning kom ut 2005.