Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Äldre gudar

Äldre gudar

Inbunden bok B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 300 sidor.

Hyggligt skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Gammalt gallrat biblioteks ex. Skyddsomslaget är biblioteksplastat och märkt. Insidan är gallrat stämplat, men annars i hyggligt skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9132329806
Titel
Äldre gudar
Författare
David Eddings - Leigh Eddings
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2004
Omfång
300 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
554 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I landet Dhrall finns fyra riken som regeras/styrs av fyra gudasyskon. Men trots att de är odödliga är syskonens makt inte evig. Under viloperioder av några eoner ersätts de av fyra yngre gudar, och så fortsätter denna växelverkan i en ständig kretsgång. Ett sådant skifte närmar sig nu, vilket Vlagh, härskaren i det karga Ödelandet i Dhralls mitt, har tänkt utnyttja för att ta makten i landet och sedan skaffa sig världsherravälde. Vlagh är ett väsen som både kan ombilda och reproducera sig själv, och har på så sätt skapat en armé av tjänare med dödsbringande egenskaper skrämmande varelser som är en blandning av människa, reptil och insekt. Som tur är får syskonen reda på Vlaghs planer och inser att de är tvungna att samarbeta, vilket inte brukar vara så lätt. Den äldste brodern Dahlaine får i uppgift att väcka nästa generations gudar i förtid, medan de ännu är barn. Dessa barn kallas Drömmare och har stor makt eftersom de kan drömma om framtiden och påverka den. Med list och övertalning lyckas gudarna till slut enas om ett försvar, och med hjälp av krigare utanför Dhralls gränser kan man bjuda den makthungrige Vlagh hårt motstånd. Men denne visar sig vara en mycket slug fiende och utgången verkar allt annat än given