Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
5 böcker - Sagan om Mallorea

5 böcker - Sagan om Mallorea

Inbunden bok B Wahlströms. 1 uppl. 2000.

Mycket gott skick. Hela Sagan om Mallorea (5 böcker), i mycket gott/nära nyskick, dock femte boken har ett antal sidor inledningsvis som är aningens fuktskadade, dvs denna bok är i gott skick, En modern klassiker inom fantasyn, en berättelse om människor, kungra, besvärjare och gudar, fångade i den sjutusenåriga kampen mellan två öden - mellan gott och ont, mellan ljus och mörker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9132324952
Titel
Belgarions son
Författare
David Eddings
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2003
Omfång
432 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
140 x 210 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
514 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Garion har bragt den onde guden Torak om livet och krönts till konung av Riva. Profetian är fullbordad tror man. Och medan det märkliga barnet Ärende växer upp i Aldurs dal hos Polgara och Durnik, finner sig Garion alltmer tillrätta i sin nya roll som härskare och som make till den eldfängda lilla drottningen CeNedra. Det ena året läggs på det andra och det unga kungaparet får äntligen sin efterlängtade arvinge, en son.

Men något är på väg att ske en varning ljuder: Ta er i akt för Zandramas! Inte ens Belgarath Besvärjaren vet vem eller vad Zandramas är. Men Garion inser snart att ondskans krafter ännu en gång manar till strid. Ännu en gång blir det Garion som ställs mellan de två uråldriga profetiorna, med världens öde i sina händer.

Första boken i Sagan om Mallorea, en fantasieggande berättelse om människor, kungar, besvärjare och gudar, fångade i den sjutusenåriga kampen mellan två öden mellan gott och ont, mellan ljus och mörker.