Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jack Howard del 1-2 (1. Atlantis hemlighet: Historiens största gåta på väg att lösas & 2. Heligt guld - från Roms fall till nazismens sista dagar: Jakten på tidernas största skatt har börjat)

Jack Howard del 1-2 (1. Atlantis hemlighet: Historiens största gåta på väg att lösas & 2. Heligt guld - från Roms fall till nazismens sista dagar: Jakten på tidernas största skatt har börjat)

Häftad bok Norstedts.

Mycket gott skick. 379+341 sidor. Den första boken är häftad (storpocket) och den andra är inbunden (kartonnage). Svaga veck längs ryggen på första boken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789172637924
Titel
Atlantis hemlighet : historiens största gåta på väg att lösas
Författare
David Gibbins
Förlag
Norstedts Pocket
Utgivningsår
2007
Omfång
379 sidor
Bandtyp
Storpocket
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
391 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Historiens största hemlighet på väg att avslöjas I havet utanför Kretas kust gör marinarkeologen Jack Howard ett sensationellt fynd: en skiva av guld från den tidigaste minoiska kulturen med tecken och ett budskap till den som kan tolka skriften. Samtidigt, vid arkeologiska utgrävningar i Nineveöknen, i pyramidernas skugga, trampar en kamel genom taket på en gömd gravkammare. I graven finner doktor Hiebermeyer kvarlevorna av en mumifierad man, till synes oansenlig, men den dödes svepning består till delar av ett pergament, där något står skrivet på den allra äldsta formen av grekiska. Det berättas om en sagolik kultplats som sjönk i havet för tusentals år sedan… Tillsammans avslöjar tecknen på guldskivan och den uråldriga pergamentskriften Atlantis hemlighet. Jack Howard och hans vän doktor Hiebermeyer är dock inte ensamma om att bli varse den väg som de fantastiska fynden pekar ut. De skuggas av tungt beväpnade terrorister på piratfartyget Vultura, som styrs av den ökände Aslan, "Lejonet från Kazakstan". Aslan vill lägga beslag på de oskattbara fynden för egen räkning. Kapplöpningen om Atlantis tar sin början. David Gibbins har varit marinarkeolog under hela sitt yrkesliv. Efter att ha doktorerat vid Cambridge har han undervisat i arkeologi både hemma i England och utomlands. Gibbins betraktas som en auktoritet på området sjunkna skepp och försvunna städer. Han har varit ledare för undervattensexpeditioner i Medelhavet och andra delar av världen. Atlantis hemlighet är hans första roman.