Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Intrång

Intrång

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 298 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny bok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151847795
Titel
Intrång
Författare
David Morrell
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2007
Omfång
298 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 228 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
562 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Svenska brottsbalken 4:6 säger att den som olovligen intränger och kvarstannar i en annans byggnad, vilken den än må vara, kan dömas till böter eller fängelse i högst två år. Men det finns värre straff. Långt värre. Läsaren av Intrång kommer att bli varse det.

Det är olagligt men liksom mycket av det som är förbjudet också lockande. Lockande att leta förbjudna ingångar och ta sig in i övergivna byggnader på platser som tiden glömt.
En grupp ”urbana utforskare” (Urban Explorers, ”Creepers”) – eller infiltratörer har hittat den idealiska byggnaden att utforska närmare: Paragon Hotel vid Jerseykusten, en högrest art deco-byggnad som för länge sedan sett sina bästa dagar och snart ska jämnas med marken. Under ledning av en universitetsprofessor tillika fantast när det gäller sådan här ”utforskning” tar sig en grupp infiltratörer in i hotellet via en underjordisk gång. Med i gruppen är också reportern Frank Balenger för att skriva om expeditionen för en tidning. Men det blir snart uppenbart för alla att Balenger har egna intentioner med intrånget.
De är naturligtvis inte ensamma i hotellet med sina vindlande trappor och många stängda dörrar. Förutom otäcka råttor och groteska kattdjur som jagar dem finns där något annat, något mer ondskefullt än de någonsin kunnat föreställa sig, och som de under nattens timmar kommer allt närmare. Eller. Är det Ondskan själv som närmar sig dem?
Intrång är en riktig ”nagelbitare” – som med fördel sträckläses i realtid. Expeditionen i Paragon Hotel varar nämligen från klockan 21 på kvällen till 4 nästa morgon. Däremellan är det svårt att lägga ifrån sig boken.