Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Gone, baby, gone

Gone, baby, gone

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2004. 572 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Aningen gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i presentskick. Dorchester i Boston är inget ställe för de oskyldiga, de unga, de försvarslösa eller de renhjärtade. Det är ett område med splittrade familjer, cyniska snutar, utflippade kåkfarare och en apatisk mor som ser sig själv på kvällsnyheterna på teve medan hennes försvunna fyraåriga dotter försvinner allt längre bort, som om hon aldrig existerat. Privatdeckarna Patrick Kenzie och Angela Gennaro vill inte ta hand om det här fallet. Men efter vädjanden från barnets släktingar drar de igång efterforskningar och sätter allt på spel sitt förhållande, sin mentala hälsa, till och med sina liv för att finna den saknade flickan. Dennis Lehane lyssnar av livet och rösterna i Bostons tyngsta och hårdaste miljöer. Bittra levnadsöden, söndertrasade känslor, brutala våldsbrott vävs samman i hans oförglömligt starka och stämningsmättade romaner, som gjort honom till det hetaste namnet inom den amerikanska spänningslitteraturen i dag. "Vad han gör är att frilägga, han skär rakt igenom den gordiska knuten, ett enda snitt med förfärande konsekvenser." (Dagens Nyheter). "Är man överhuvudtaget intresserad av spänningslitteratur har man ingen ursäkt för att inte läsa den. Gone, baby, gone är alldeles fenomenalt bra. Och Lehane är en mästare." (Nerikes Allehanda). "Inget annat än ett mästerverk i spänningslitteraturen." (Eskilstuna-Kuriren).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9100104124
Titel
Gone, baby, gone
Författare
Dennis Lehane
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2004
Omfång
572 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
138 x 197 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
652 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Dorchester i Boston är inget ställe för de oskyldiga, de unga, de försvarslösa eller de renhjärtade. Det är ett område med splittrade familjer, cyniska snutar, utflippade kåkfarare – och en apatisk mor som ser sig själv på kvällsnyheterna på teve medan hennes försvunna fyraåriga dotter försvinner allt längre bort, som om hon aldrig existerat.  Privatdeckarna Patrick Kenzie och Angela Gennaro vill inte ta hand om det här fallet. Men efter vädjanden från barnets släktingar drar de igång efterforskningar och sätter allt på spel – sitt förhållande, sin mentala hälsa, till och med sina liv – för att finna den försvunna flickan. De hör mantrat gone, baby, gone allt oftare.Dennis Lehane lyssnar av livet och rösterna i Bostons tyngsta och hårdaste miljöer. Bittra levnadsöden, söndertrasade känslor, brutala våldsbrott vävs samman i hans oförglömligt starka och stämningsmättade romaner.