Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Slända i bärnsten

Slända i bärnsten

Pocketbok

Gott skick. Utgiven av Bra Böcker 2005. 788 sid. Outlander-serien del 2.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9170020264
Titel
Slända i bärnsten
Författare
Diana Gabaldon
Förlag
Bra Böcker
Utgivningsår
2003
Omfång
789 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 896 mm
Vikt
390 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den andra boken i Diana Gabaldons succéserie om Claire Randall och Jamie Fraser.

Claire har den magiska gåvan att kunna resa i tiden. Hon är född på 1900-talet men lever nu tvåhundra år tidigare. Klanledaren Jamie Fraser blir hennes beskyddare och älskare. En kärlek bortom tid och rum binder dem samman.


Claire Randall gav sin kropp och sitt hjärta till Jamie Fraser. Hon älskade den skotske klanledaren passionerat och bortom allt förnuft. Och hon älskar honom fortfarande hon kan inte glömma honom. Tillsammans reser de till Frankrike för att rädda Skottland från undergång. Deras mål är att hindra Bonnie Prince Charlie att få penar till det tragiska fälttåget mot engelsmännen. De möter intrigerna vid Solkungens hov och tvingas kämpa för sina liv och för sin kärlek. De tror att kärleken kan klara allt men Claire lämnar Jamie; hon överger sin älskade för att rädda deras ofödda barn. Hon måste vinna honom igen.

Slända i bärnsten är en roman om glödande passion men också en guldgruva för den historiskt intresserade. Som Jean M Auels like tecknar Diana Gabaldon människor och miljöer med stor historisk autenticitet. För den som ännu inte upptäckt Diana Gabaldon väntar ett stort läsäventyr.

Övriga titlar i serien om Claire och Jamie: Främlingen, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset och Snö och Aska.