Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Svampkokboken

Svampkokboken

Inbundna böcker. Prisma. 1 uppl. 2001.

Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.

Förlagsfakta

ISBN
9789151838632
Titel
Svampkokboken
Författare
Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2001
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
357 g
Språk
Svenska