Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ensamma hjärtan och hemlösa hundar / Lucy Dillon ; översättning: Ann Björkhem

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar / Lucy Dillon ; översättning: Ann Björkhem

av

Inbunden bok. Stockholm : Forum, . Svenska uppl. 2009. 453 sidor.

Nyskick. Original title : Dillon, Lucy: Lost dogs and lonely hearts. Gatuhundar; Kärlek; Uppbrott; Veterinärer . Kartonnage. Mått 22 x 14,5 x 3,3 cm. Vikt 300g. Skickas inom 1 -2 dagar. Rachel har förlorat sitt jobb på reklambyrån, samtidigt som pojkvännen har gjort slut. Men när hon ärver ett hus på landet och en hundgård full med övergivna hundar ändras tillvaron. Hon blir alltmer engagerad i arbetet med hundarna, och människor i omgivningen vill hjälpa henne. Under hundpromenaderna knyts nya band - inte minst med traktens attraktive veterinär.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789137137186
Titel
Ensamma hjärtan och hemlösa hundar
Författare
Lucy Dillon
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsdatum
20110520
Omfång
454 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
142 x 220 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
536 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Om kärlek, vänskap och villkorslös lojalitet – en hjärtevarm berättelse Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ... Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv …Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän. "Även en allergiker finner sig ohjälpligt förälskad. Så ska en romantisk berättelse vara."Dagens Nyheter"Hjärtevärmande, rolig och romantisk. Marley och jag-fans kommer att älska den." Closer