Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sista dansen : 87:e

Sista dansen : 87:e

Inbunden bok Norstedts. 1 uppl. 2001. 249 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt, för övrigt i presentskick. Steve Carella och hans kollegor på 87:e får ett mystiskt dödsfall på halsen. De kallas till en lägenhet där en kvinna hittat sin pappa död. Det visar sig att han inte alls dött en naturlig död i hjärtattack i sömnen utan strypts - förmodligen genom hängning. Jakten på förövarna leder poliserna in i nöjesbranschen, där stora summor står på spel. Det här är Ed McBains femtionde polisroman om 87:e polisdistriktet, vilket uppmärksammades oerhört när romanen kom ut i USA. McBain är stilbildande och har fått många efterföljare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9113009060
Titel
Sista dansen
Författare
Ed McBain
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2001
Omfång
249 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
555 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Steve Carella och hans kollegor på 87:e får ett mystiskt dödsfall på halsen. De kallas till en lägenhet där en kvinna hittat sin pappa död. Det visar sig att han inte alls dött en naturlig död i hjärtattack i sömnen utan strypts – förmodligen genom hängning. Jakten på förövarna leder poliserna in i nöjesbranschen, där stora summor står på spel. Det här är Ed McBains femtionde polisroman om 87:e polisdistriktet, vilket uppmärksammades oerhört när romanen kom ut i USA förra året. McBain är stilbildande och har fått många efterföljare.