Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Självrisk

Självrisk

Inbunden bok

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stockholm : B. Wahlström, 2006, 1:a svenska uppl. (Falun : Scandbook) 328[1]s. 23 cm. Översättning: Karin Andræ. Orig:s titel: Selvrisiko. ISBN: 91-32-33262-9 / ISBN:978-91-32-33262-3 ; Inb. förlagsband med skyddsomslag. I mycket fint skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9132332629
Titel
Självrisk
Författare
Elsebeth Egholm
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2006
Omfång
328 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
157 x 230 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
598 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En isande kall februarinatt vaknar Dicte Svendsen och hennes pojkvän Bo av att grannens stall står i lågor. Ensamma försöker de rädda de instängda och panikslagna hästarna. Grannparet Karen och Søren är bortresta och av Karens syster, som bor med dem, syns inte ett spår Men då Dictes sjuttonåriga dotter hittar en kvinnokropp en bit ifrån deras hem tar händelserna en märklig vändning. För den avlidna är Karens försvunna syster, mördad på ett mycket makabert och brutalt sätt. Dicte får i sin roll som journalist inblick i vad som sker och hon gör så gott hon kan för att hjälpa polisen i deras arbete. Men aldrig kunde hon ana att hennes bevakning av händelserna skulle komma att bli så farlig och personlig 'Självrisk' är en fristående fortsättning på 'Dolda fel och brister' som kom ut 2005.