-
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 24x24 cm. Lättare bruksspår på omslaget. Bilden något beskuren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329334
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9132329334 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329334
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9132329334 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329333
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9789132329333 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329333
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9789132329333 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329334
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9132329334 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329334
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9132329334 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken har bruks och lagerspår. Inlagan i mycket gott skick, rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329333
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9789132329333 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329334
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9132329334 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329334
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9132329334 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. [Hylla:22 Mat]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329334
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9132329334 -
Libanesisk mat : det bästa från östra medelha...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 126 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329334
- Titel
- Libanesisk mat : det bästa från östra medelhavet
- Författare
- Elekji Alekji - Frik Dannemann
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi svenskar har förälskat oss i det libanesiska köket. Försök få bord på en libanesisk restaurang får du se!
Och det är kanske inte så konstigt att libanesisk mat blivit så populär. Den är hälsosam utan att vara tråkig, och smakrik utan att vara för kryddstark.
Den första fråga du bör ställa dig när du ska laga libanesisk mat är:
Har du tillräckligt stort matbord eller ska du låna grannarnas?
Om du lånar grannarnas, passa då på att bjuda in dem. För så gör man i Libanon - det kallas gästfrihet och är en viktig krydda i matlagningen.
I Libanon är tre rätter en ganska medioker inledning på en middag. Här krävs det mer, libaneserna vill äta mycket och länge, man vill sitta ner tillsammans med vänner och låta middagen ta både tre och fyra timmar - och då krävs det många rätter. Tolv förrätter (meza), tre varmrätter, frukttallrik, vattenpipa, kaffe och ett fat med sötsaker är inget ovanligt när man bjuder till fest. Ett libanesisk matbord är fullt av skålar och fat - det är röror, bröd och grönsaker i mängder.
Många av rätterna är enkla att tillaga och i det flesta fall är råvarorna billiga.
I kokboken Libanesisk mat har krögaren Elias Alekji samlat det bästa från östra Medelhavet i 75 recept. Fredrik Dannemann har skrivit texterna, Pepe Nilsson fotograferat och Nicke Ericson formgivit. Malin Bergendal har stått för styling och rekvisita.
B Wahlströms 1 9132329334
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn