Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smoothie bowls

Smoothie bowls

Inbunden bok. Stevali. 2015. 77 sidor.

Nyskick. Smoothie Bowls En smoothie bowl är en krämigare variant av en "vanlig" smoothie-samma kalorimängd och näringsinnehåll men med längre mättnadskänsla. - Ladda kroppen med vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. - Stärk immunförsvaret. - Få kroppen i balans. En näringsrik smoothie bowl är perfekt som start på dagen, som mellanmål eller vid en paus på jobbet. Bäst av allt, en smoothie bowl går inte att kasta i sig i farten, eftersom den serveras i skål och äts med sked. Unna dig att stanna upp och njut av en stunds lugn och avslappning, något alla mår bra av i dagens jäkt och stress. Boken innehåller många lättlagade recept där energirika bär, frukter och grönsaker blandas och mixas med fibrer, oljor, nötter, frön, alger, superbärpulver och mycket annat gott och nyttigt. Naturligtvis bygger recepten på ett ekologiskt miljötänk och vikten av att köpa närodlat och säsongsanpassat. Samtliga recept passar vegeterianer, veganer och raw-foodare och är fria från laktos och tillsatt socker. Grundrecept på egentillverkad nötmjölk, müsli och granola ger mervärde, liksom praktiska råd om hur frukt, grönsaker, bär och andra ingredienser bör förvaras, vilka hälsoeffekter de ger, vad som går att frysa in, vilka fällor man bör undvika i mataffären och mycket annat som är bra att veta. En rejäl energikick är den perfekta starten på en hälsosam livsstil! Absolut nyskick. (190401)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186287757
Titel
Smoothie bowls
Författare
Maranik, Eliq
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2015
Omfång
77 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 245 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
370 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Smoothie Bowls
En smoothie bowl är en krämigare variant av en "vanlig" smoothie-samma kalorimängd och näringsinnehåll men med längre mättnadskänsla.

- Ladda kroppen med vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter.
- Stärk immunförsvaret.
- Få kroppen i balans.

En näringsrik smoothie bowl är perfekt som start på dagen, som mellanmål eller vid en paus på jobbet. Bäst av allt, en smoothie bowl går inte att kasta i sig i farten, eftersom den serveras i skål och äts med sked. Unna dig att stanna upp och njut av en stunds lugn och avslappning, något alla mår bra av i dagens jäkt och stress.

Boken innehåller många lättlagade recept där energirika bär, frukter och grönsaker blandas och mixas med fibrer, oljor, nötter, frön, alger, superbärpulver och mycket annat gott och nyttigt. Naturligtvis bygger recepten på ett ekologiskt miljötänk och vikten av att köpa närodlat och säsongsanpassat.

Samtliga recept passar vegeterianer, veganer och raw-foodare och är fria från laktos och tillsatt socker.

Grundrecept på egentillverkad nötmjölk, müsli och granola ger mervärde, liksom praktiska råd om hur frukt, grönsaker, bär och andra ingredienser bör förvaras, vilka hälsoeffekter de ger, vad som går att frysa in, vilka fällor man bör undvika i mataffären och mycket annat som är bra att veta.

En rejäl energikick är den perfekta starten på en hälsosam livsstil!

Eliq Maranik har skrivit flera storsäljande mat- och dryckesböcker som fått priser både i Sverige och utomlands. Idag är böckerna översatta till tio srpåk och utgivna i arton länder.