Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bjud glutenfritt : förrätter, huvudrätter, desserter och bröd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153429326
Titel
Bjud glutenfritt : förrätter, huvudrätter, desserter och bröd
Författare
Elisabeth Ekstrand Hemmingsson - Kent Jardhammar
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
158 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
668 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Här bjuds alla gäster samma goda mat och ingen märker att den är glutenfri! Den som älskar god mat behöver inte längre känna sig utpekad och få trist ­dietmat, eller avstå från bordets läckerheter, på grund av en celiakidiagnos.
I den här boken finns gott om förrätter, huvudrätter, det extra goda tillbehöret och läckra desserter att välja bland. I ett särskilt kapitel hittar du festliga och spännande bröd för alla smaker, också de helt glutenfria, förstås.
Den som vill, kan plocka ihop egna menyer med utgångspunkt från bokens alla ­recept, så att middagen blir skräddarsydd för familjen eller gästerna. Lite bekvämare får den som först botaniserar bland de färdiga glutenfria menyförslagen, som presenteras i slutet av boken. Recepten kan förstås också användas var för sig. Kanske väljer du exempelvis att baka ett läckert örtbröd med pesto och fetaost till en av bokens goda soppor. En spännande och kryddig dessertpaj fylld med kolakräm, bär och frukt passar inte bara som efterrätt, utan kan även njutas till en kopp kaffe. Smaklig måltid!