-
Baka med godis, lakrits & choklad
Inbunden bok. Expressen. Första uppl. 2016. 144 sidor.
Gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479006
- Titel
- Baka med godis, lakrits & choklad
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 275 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med lakrits, choklad och godis, kan det bli annat än gott? I den här nya boken får du en mängd recept på kakor, tårtor, cheesecakes, glass och desserter som gör att du kan njuta ännu mer av dina favoritsmaker. Lakrits- och chokladdrottningen Elisabeth Johansson delar med sig av sina allra ljuvligaste recept.
Ytterligare författare: Johansson, Elisabeth
Ytterligare fotografer: Kleinschmidt, Wolfgang
Ytterligare designers: Frank, Lena
Expressen Första 9789188479006 -
Iskallt! Från vaniljglass till semifreddo
Inbunden bok. Prisma. Första uppl. 2005. 78 sidor.
Gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband. Ryggslutet tilltryckt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844079
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
Prisma Första 9151844079
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn