Fågel [Vår tids mat, 8]
Inbunden bok. Bonniers. 1 uppl. 1989. 99 sidor.
Mycket gott skick.
Varma och kalla förrätter och huvudrätter av duva, vaktel, hönsfåglar, änder och kalkon. Den stora bildkokboken med de bästa recepten. Vår tids mat, del 8. Rikt illustrerad. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage. 4:o. 290x215x14 mm. 810 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar. ägarnamn. [1710]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9134510222
- Titel
- Fågel : varma och kalla förrätter och huvudrätter av duva, vaktel, hönsfåglar, änder och kalkon : den stora bildkokboken med de bästa recepten
- Författare
- Alsen, Elke - Wolter, Annette - Eising, Pete A. - Sköld, Gullan
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Språk
- Svenska