Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Djur & Ljud

Djur & Ljud

Inbunden bok Sandviks. 2010. 12 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. "Djur & ljud" är som gjord för trevliga stunder tillsammans. Här kan barnet se bilder av några av våra vanligaste djur och höra hur de låter. Dessutom uppmuntras att försöka härma djurens läten - det stärker språkutvecklingen! Läs texten och tryck på ljudpanelen för att höra hur djuren låter. Efterhand kan barnet själv delta aktivt i läsningen och sången, och svara på frågorna genom att säga rätt djurlåten. Nyskick.(190825)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789173112123
Titel
Djur & Ljud
Författare
Elna Greig
Förlag
Sandviks Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
12 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
230 x 240 mm
Vikt
460 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Djur & ljud" är som gjord för trevliga stunder tillsammans. Här kan barnet se bilder av några av våra vanligaste djur och höra hur de låter. Dessutom uppmuntras att försöka härma djurens läten - det stärker språkutvecklingen! Läs texten och tryck på ljudpanelen för att höra hur djuren låter. Efterhand kan barnet själv delta aktivt i läsningen och sången, och svara på frågorna genom att säga rätt djurlåten.