Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Piraternas skatt

Piraternas skatt

Inbunden bok

Mycket gott skick. Semic. 2011. 384 s. Inbunden. Året är 2216. Stora delar av världen ligger under vatten och modern teknik har fallit i glömska. Blodtörstiga pirater härjar på haven och det drar ihop sig till krig. fortsättningen på Piraternas fånge! Den miljöengagerade Emily Diamand har rönt enorma framgångar med sin debutbok om en värld efter kraschen. Den unika historien och de starka karaktärerna har väckt läslusten hos hundratusentals barn och vuxna över hela världen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789155257521
Titel
Piraternas skatt :
Författare
Emily Diamand
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2011
Omfång
384 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 234 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
645 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Året är 2216. Stora delar av världen ligger under vatten och modern teknik har fallit i glömska. Blodtörstiga pirater härjar på haven och det drar ihop sig till krig …Fiskarflickan Lilly, piratpojken Zeph och premiärministerns dotter Alexandra har överlistat piraterna. Nu är de på flykt genom de laglösa träsken. I sin ägo har de den sista fungerande datorn på jorden. Pirater och engelska soldater, forskare från Cambridge och ambassadörer från Skottland – alla vill ha tag på den sista datorn i världen. Och de gör vad som helst för att få sin vilja fram … Än en gång hänger allt på Lilly, Zeph och Alexandra. De måste stoppa kriget och rädda världen från total kollaps.Missa inte den otroligt spännande fortsättningen på Piraternas fånge! Den miljöengagerade Emily Diamand har rönt enorma framgångar med sin debutbok om en värld efter kraschen. Den unika historien och de starka karaktärerna har väckt läslusten hos hundratusentals barn och vuxna över hela världen.
Om Piraternas fånge:"Första delen av ett actionladdat fantasyäventyr för barn och unga!"
//Anna-Lena Luddeckens, Piteå-Tidningen"En spännande bok på dryga trehundra sidor att krypa upp i soffan med för att förflytta sig till en helt annan värld."
//Karin Anderberg, Skånska Dagbladet