Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Halvmåne detektivbyrå

Halvmåne detektivbyrå

Inbunden bok Damm förlag. 1 uppl. 271 sidor.

Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789173510813
Titel
Halvmåne detektivbyrå
Författare
Eoin Colfer
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2007
Omfång
271 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
139 x 216 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
368 g
Språk
Svenska
Baksidestext
HALVMÅNE DETEKTIVBYRÅ

av Eoin Colfer

Författaren till böckerna om Artemis Fowl har skapat en ny hjälte! Fletcher Moon - den yngsta privatdeckaren på vår planet.

- Jag trodde att jag hade sett allt. Så många besök som jag gjort i rännstenen på jakt efter tappade godishjärtan trodde jag ingenting kunde förvåna mig. Det är faktiskt så att när man har stått ansikte mot ansikte med den mörka sidan av livet på skolgården är det inte mycket som chockerar en längre. Det var i alla fall vad jag trodde. Men jag hade fel. Väldigt fel. -

Trots sin ålder och ringa längd är Fletcher Moon en lovande privatdeckare. Sedan han avslutat en on-line utbildning vid Bernstein Academy i Washington DC har han löst alla möjliga småfall i skolan och hemma. Flera märkliga stölder har rapporterats och April Devereux har blivit bestulen på något mycket speciellt. Fletcher undersöker det hela och alla spår pekar mot bröderna Sharkey - Herodes och Red. Det verkar vara ett enkelt fall. Men inget är vad det ser ut att vara och ju djupare Fletcher gräver desto mer komplicerat blir det. Det dröjer inte länge förrän jägaren blir den jagade.

Eoin Colfer är född och uppvuxen tillsammans med fyra bröder i Wexford på sydöstra Irland. Han började skriva redan i lågstadiet, inspirerad av vikingaberättelser. Hans pappa var lärare, konstnär och historiker och hans mamma lärare i drama. 1986 blev Eoin själv lärare men han fortsatte att skriva på sin fritid. Actionböckerna om det kriminella underbarnet Artemis Fowl har gjort stor succé såväl internationellt som på den svenska marknaden och han är också författare till COSMO HILL - PARASITERNA, MELLAN HIMMEL OCH HELVETE, LEGENDEN OM POTATISHÄXAN och LEGENDEN OM KAPTEN KRÅKAS TÄNDER. Han bor på Irland med sin fru och två barn. Besök www.eoincolfer.com för att få veta mer om Eoin.