Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Facing heaven : välkommen till sichuanköket

Facing heaven : välkommen till sichuanköket

Inbundna böcker. Natur & Kultur Allmänlitteratu. 1 uppl. 2015. 159 sidor.

"Initierad, smaksäker och genuin!"
Elle Mat & Vin
Mitt första möte med maten från Sichuan var en befrielse. Plötsligt förstod jag. Så här kan kinesisk mat smaka. Som ett fyrverkeri för smaklökarna. Smaker och dofter jag inte trodde fanns. I mitt fall blev jag så inspirerad att resultatet blev en egen restaurang som hade öppet i tre år. Gästerna från restaurangen saknar maten så mycket att jag idag bjuder hem en del av dem till mig en gång i månaden. Vad gör man inte för sina gäster?
Facing heaven - Välkommen till sichuanköket är en bok för dig som inte lagat sichuanesisk mat tidigare. En väg in i en värld av smaker och upplevelser. Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästa bönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling.
Erik Videgård började i restaurangbranschen på allvar 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Hans gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.

"Boken spänner från råvaror, tekniker och traditionella smaker till mer innovativa rätter och ett helt veganskt kapitel."
GourmetInitierad, smaksäker och genuin!

Elle Mat & Vin

Förlagsfakta

ISBN
9789127140257
Titel
Facing heaven : välkommen till sichuanköket
Författare
Erik Videgård
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratu
Utgivningsår
2015
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
675 g
Språk
Svenska