Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jag har kokat tvåhundratusen potatis - men kan inte erinra mig en enda av dessa

Jag har kokat tvåhundratusen potatis - men kan inte erinra mig en enda av dessa

Häftad bok Uppsala Publ. House. 2002. 106 sidor.

Mycket gott skick. 20x16 cm. Illustrerad med teckningar. ISBN 9170052387. Livet är fullt av vardagar. Svarta hål som omärkligt suger ur oss vår evighetsmärg. Men med lite perspektiv på morgontröttheten, kaffetåren, städningen och jobbet kan till och med de dagliga rutinerna bli humoristiska. Åtminstone med lite hjälp från Lasse Eriksson, historiker, ståuppkomiker och norrbottnisk filosof.

Det här är en minnesbok tillägnad alla de dagar och alla de saker vi glömt. Här kan du läsa om tidshål, om dygnets olika timmar, om hemligheten bakom det norrbottniska tänkandet, om dammråttorna som skräpar i hemmet och om bihåleinflammationer – kort sagt om allt det som gör livet värt att leva.

Jag har kokat tvåhundratusen potatisar… är en underbar läsning för alla som tror sig veta lite om vardagen eller kan behöva ett gott skratt som förlänger och förgyller livet. Och för dem som vill veta hur man själv kan lära sig bestämma vad man vill minnas och vad man vill glömma!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9170052387
Titel
Jag har kokat tvåhundratusen potatis - men kan inte erinra mig en enda av dessa
Författare
Lasse Eriksson
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Omfång
106 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
201 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är en minnesbok tillägnad alla de dagar och alla de saker vi glömt.
Livet är fullt av vardagar. Svarta hål som omärkligt suger ur oss vår evighetsmärg. Men med lite perspektiv på morgontröttheten, kaffetåren, städningen och jobbet kan till och med de dagliga rutinerna bli humoristiska. Åtminstone med lite hjälp från historikern, ståuppkomikern och filosofen Lasse Eriksson, känd bland annat från TV-program som Snacka om nyheter och radions Telespånarna.

Läs mer
Här kan du läsa om tidshål, dygnets olika timmar, hemligheten bakom det norrbottniska tänkandet, dammråttorna som skräpar i hemmet och bihåleinflammationer - kort sagt det mesta som gör livet värt att leva.Jag har kokat tvåhundratusen potatisar är underbar läsning för alla som tror sig veta lite om vardagen eller kan behöva ett gott skratt som förlänger och förgyller livet. Och för dem som vill veta hur man själv kan lära sig bestämma vad man vill minnas och vad man vill glömma!

Om författarna
Lasse Eriksson har slagits mot vardagen hela sitt liv. Vardagen har hittills alltid vunnit och därför söker han sitt uttryck för att ta sig därifrån.
Lasse Eriksson är känd för den breda publiken bland annat för sin medverkan i TV-programmet Snacka om nyheter och radions Telespånarna. Han har skrivit musik, dramatik och böcker, och är dessutom bildkonstnär, ståuppkomiker, ekonomhistoriker och artist. I mitten av sextiotalet blev Lasse nordkalottmästare i höjdhopp, sedan dess har han fått flera andra utmärkelser och medaljer, bland annat Piteås guldmedalj nummer 11 och Owe Törnqvist-stipendiet.