Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Med smaker från Skåne : [ en bok om havet, fälten, skogen och maten ]

Med smaker från Skåne : [ en bok om havet, fälten, skogen och maten ]

Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2007. 191 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt färgfotoillustrerad. ISBN 9789178432028.
I Med smaker från Skåne samlas de skånska smakerna, för dig att upptäcka och att njuta av. Låt dig inspireras av en matkultur som tar traditionella råvaror till nya höjder. Lägg sedan ihop det skånska landskapet och dess hängivna odlare och uppfödare med 26 av landets bästa kockar och du får hela skalan från råvara till maträtt.
Varje kapitel i boken tar hand om sin kategori av råvaror, berättar vilka de är, hur det kommer sig att de finns just i Skåne och något om dem som producerar. Råvarorna används sedan i runt 70 recept som visar upp vad du kan åstadkomma i köket när du får riktigt bra förutsättningar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789178432028
Titel
Med smaker från Skåne
Författare
Eriksson, Leif - Schildt-Landgren, Margareta - Törnquist, Gunnar
Förlag
Bokförlaget Arena
Utgivningsår
2005
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
255 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1038 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Med smaker från Skåne samlas de skånska smakerna, för dig att upptäcka och att njuta av. Låt dig inspireras av en matkultur som tar traditionella råvaror till nya höjder. Lägg sedan ihop det skånska landskapet och dess hängivna odlare och uppfödare med 26 av landets bästa kockar och du får hela skalan från råvara till maträtt.

Varje kapitel i boken tar hand om sin kategori av råvaror, berättar vilka de är, hur det kommer sig att de finns just i Skåne och något om dem som producerar. Råvarorna används sedan i runt 70 recept som visar upp vad du kan åstadkomma i köket när du får riktigt bra förutsättningar.