Stora boken om plockmat
Könemann, cop. 2000 Inbunden, skyddsomslag, 304 s. 28x22cm, 1513g. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket gott skick, liten tillskrift.
Originaltitel: The essential fingerfood cookbook. ISBN 3829046995.
Plockmat är själva sinnebilden för vår tids moderna, okonventionella kokkonst. Frestande maträtter som lagats för att delas med vänner, smakfullt presenterade men med tonvikten vid enkelhet och smak. Med hjälp av fräscha ingredienser skapas österländska läckerheter från dim sum till sushi; en läcker tallrik antipasto blir en lång, avkopplande sommarlunch; med dipsåser och chips avnjuter man en trivsam eftermiddag med familjen; vid en fest serverar man enkla men oemotståndliga tapas och meze. Plockmat kan vara både mer eller mindre formellt anrättade - men självklart ska den alltid vara oförglömligt god.
Förlagsfakta
- ISBN
- 3829046995
- Titel
- Stora boken om plockmat
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 304 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 285 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1506 g
- Språk
- Svenska