Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
DRAKOLOGI – Damms stora bok om drakar
DRAKOLOGI – Damms stora bok om drakar DRAKOLOGI – Damms stora bok om drakar DRAKOLOGI – Damms stora bok om drakar DRAKOLOGI – Damms stora bok om drakar DRAKOLOGI – Damms stora bok om drakar

DRAKOLOGI – Damms stora bok om drakar

Inbunden bok Damm förlag. 2004. 28 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! –– "En underbar bok för alla killar, tjejer och för den delen, vuxna att bläddra i och läsa. Boken innehåller olika kapitel och uppgifter som läsaren kan studera och sedan lösa. Ett tilltalande upplägg, en sorts interaktiv bok, med fina och spännande illustrationer." –– Det ledande verket om drakar och den ädla konsten att studera drakar. • Den här boken hittades första gången hos den välkände, viktorianska drakologen Dr. Ernest Drake. Boken ger läsaren en inblick i den urgamla vetenskapen drakologi. I boken hittar du inte bara spännande iakttagelser och fakta, utan också gamla brev, drakskinn, formler och förtrollningar, drakstoft, ädelstenar, en handbok om drakar och gåtor och en guide till drakrunor. Drakologi är en bok för alla som fascineras av myter och magi! –– ”Drakologi kallas i egentlig mening den forskning som sysselsätter en drakolog eller den som studerar drakologi. Ända sedan Merlins dagar har trollkarlar och de som studerar mystikens olika vetenskaper världen över engagerat sig i drakologi. Lärdomen om drakar har genom åren gått från en generation till en annan – lärdomen om drakarnas historia, de olika arterna, trovärdiga drakiakttagelser, var man kan tänkas finna dem, hur man tämjer eller dräper dem, hur en drakforskare kan dra nytta av drakarna eller deras olika beståndsdelar, och varför han bör göra det. Dessutom, och detta är kanske viktigast av allt, varför sådana kunskaper ALDRIG får användas för att bekämpa drakar. Man måste komma ihåg att i likhet med mycket av vår flora och fauna är drakarna utrotningshotade och det vore en skam om de försvann för alltid. • Så därför, min kära drakologistuderande, har jag nedtecknat denna lärdom, inte för att du ska söka upp och förgöra de få drakar som finns kvar, men för att du ska förvärva dessa kunskaper och kanske till och med kunna bidra till att de får fortsätta leva i det fördolda. För den som är vis erfar mycket, iakttar mycket, vet mycket, men vållar väldigt lite oreda. Länge har jag levt bland drakarna, men nu lider livet mot sitt slut och mitt sista uppdrag som drakmästare blir att föra denna kunskap vidare till en värdig efterträdare.” E. Drake. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177158158
Titel
Drakologi : Richters stora bok om drakar
Författare
Ernest Dr Drakes
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2004
Omfång
28 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
260 x 308 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
934 g
Språk
Svenska
Baksidestext
DRAKOLOGI av E Drake Richters stora bok Drakologi är det ledande verket om drakar och den ädla konsten att studera drakar av E Drake. Den här boken hittades första gången hos den välkände, viktorianske drakologen Dr Ernest Drake. Boken ger läsaren en inblick i den urgamla vetenskapen drakologi. I boken hittar du inte bara spännande iakttagelser och fakta utan också gamla brev, drakskinn, formler och förtrollningar, drakstoft, ädelstenar, en handbok om drakar och gåtor och en guide till drakrunor. Drakologi är en bok för alla som fascineras av myter och magi.