Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Prostens barnbarn

Prostens barnbarn

Inbunden bok Bonnier Carlsen. Okänd uppl. 1994. 86 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag saknas. Boken har roat oss i familjen och nu är det dags för en annan familj att glädjas åt bokens innehåll. Boken är i begagnat skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9163831295
Titel
Prostens barnbarn
Författare
Eva Bexell
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
1994
Omfång
86 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
156 x 202 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
234 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När barnbarnen Carl och Anton kommer på besök då kan vad som helst hända. Antons påhittighet vet inga gränser. Visst tycker morfar prosten om dem! Men han börjar önska att de inte var fullt så... livliga!Som den gången då Anton hittar en gammal axelremsväska då ska han bli brevbärare! Men vad behöver en brevbärare mer än en brevbärarväska? Brev naturligtvis. Och kort, julkort.När Anton hittar ett helt fat fullt med julkort till morfar och mormor är det bara att sätta igång. På med kläderna och ut. Väskan är full! Här gäller det att ligga i. Redan innan Anton hunnit dela ut alla korten kommer det första telefonsamtalet...Eva Bexell fick sitt genombrott med debutboken Prostens barnbarn, 1976, som först gick som småbarnskvart i radio. Eva Bexell växte själv upp i en prästgård på Öland. "Hos barn är glädjen hejdlös, ilskan oresonlig och sorgen utan gräns. Och det är om den glädjen och ilskan och sorgen jag vill berätta.", sa författarinnan när böckerna gavs ut första gången.