Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Livsnära

Livsnära

Inbunden bok.

Nyskick. Eva Spångberg är träkonstnär, förkunnare i trä", knuten till Hjelmserydsstiftelsen, som med sina altaruppsatser och väggskulpturer i trä pryder ett stort antal kyrkor och församlingshem i Sverige. I boken delger Eva betraktelser över livets fenomen utomordentligt vackert illustrerat av Reine Jonssons naturbilder i färg."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173170741
Titel
Livsnära
Författare
Eva Spångberg - Reine Jonsson
Förlag
KM-Förlaget & Bornelings
Utgivningsår
2007
Omfång
94 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
233 x 215 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
568 g
Språk
Svenska
Baksidestext
40 betraktelser av Eva Spångberg och Reine Jonsson. Med många underbara naturbilder.

Eva Spångberg bor på småländska höglandet i Gamla Hjelmseryd i Sävsjö kommun. På sin gård Björkelund har hon åsnor och andra djur. Besökarna som kommer dit får uppleva djuren och naturen och Eva berättar från Bibeln. Hon har utnämnts till årets smålänning. Eva är i första hand känd som träkonstnär eller som hon själv säger "förkunnare i trä". Hennes enkla men kraftfulla budskap har hon också framfört i tv- och radiogudstjänster. Hon skriver krönikor och betraktelser för olika tidningar och har givit ut flera böcker.

Reine Jonsson växte upp på landsbygden, i de granskogstäta områdena av Småland, i Hultanäs, en liten plats söder om Vetlanda. Genom att föräldrarna ägnade sig åt jord- och skogsbruk fick Reine tidigt lära sig leva nära naturen. Hans naturintresse har sedan utvecklats till att bli en kallelse att tjäna Gud som naturfotograf. Reine arbetar deltid på posten i Nässjö för att få tid till sitt kall. Bilderna använder han i första hand till bildvisningar för att göra Gud känd. Hans bilder finns som vykort, i en årlig kalender och han har tidigare givit ut tre egna naturböcker.