Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hjortron och hjärtan

Hjortron och hjärtan

Häftad bok. Lind & Co. 2019. 300 sidor.

Nyskick. Förlasgny. Oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178614387
Titel
Hjortron och hjärtan
Författare
Swedenmark, Eva
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2019
Omfång
262 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
138 x 210 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
296 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Livet för familjen kring restaurang La Stella i Östersund står aldrig stilla. Hjortronen blommar på fjällmyrarna, de gyllengula bären börjar snart mogna, men med hösten kommer förändringar.
Varför längtar Mario bort till nya utmaningar när allt går så bra? Hur kommer det sig att Liselotte, som lever med en ny man efter den uppslitande skilsmässan, ändå dras till nya äventyr? Hennes föräldrar Anita och Börje är nyförälskade men ska de verkligen bli förnöjsamma pensionärer och bara rulla på i gamla spår? Och borde inte Linda vårda relationen med Anders istället för att tråna efter en vacker fjällguide?
Marios och Liselottes dotter Sandra ser klarögt på de vuxna omkring sig, hur deras relationer bryts och byts. De verkar oförmögna att ta ansvar. Bland hjortronmyrar och fjäll växer en tanke på långsiktighet fram hos henne.
När de alla samlas i Åre måste de möta sanningarna om sig själva. Vilka de är, vilka de trodde att de var, och se varandra med nya ögon utan att vara rädda för konsekvenserna.   Hjortron och hjärtan är den femte delen av den populära serien som tog sin början i Smultron och svek och sedan fortsatte med Vinbär och vemod, Hallon och hat samt Lingon och lust (återutgivna i pocket på Lind & Co, 2017). EVA SWEDENMARK och ANNICA WENNSTRÖM har förutom romanerna i bär-serien även skrivit Det hemliga rummet (Lind & Co, 2018) tillsammans. Båda är också del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Maria Herngren   Samtliga förför sina läsare, dels med vardagliga händelser som drabbar en O stersundsfamilj, och dels med recept så lockande att det nästan doftar från böckerna.
Blekinge Läns Tidning, om böckerna i bär-serien