Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Låtsasleken / Joy Fielding ; översättning av Gertrud Hemmel.

Låtsasleken / Joy Fielding ; översättning av Gertrud Hemmel.

Inbunden bok Publicerad: Stockholm : Bonnier, Tillverkad: Falun : AIT Falun AB . Svenska uppl. 2000. 362, [1] sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Kvinnoskildringar - Kärlek Funktionsnedsättning;Deckare & spänning Utländsk skönlitteratur i svensk översättning: engelska: romaner och noveller..Originaltitel: Fielding, Joy: The first time. [ Mattie Hart är en framgångsrik konsthandlare. Hon är gift med Jake, advokat och de har en dotter i tonåren. När Mattie än en gång upptäcker att mannen är otrogen är skilsmässan ett faktum. Samtidigt blir hon sjuk i ALS, en muskelsjukdom med snabbt förlopp, som gör henne oförmögen att arbeta. Mattie vill inte att maken stannar kvar hos henne av medkänsla. En fängslande roman om kärlek och om en familj i kris. ] . Kartonnage, Illustrerad . Absolut nyskick, oläst . Mått 26 x 22 x 2,3 cm. Vikt 750g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100573280
Titel
Låtsasleken
Författare
Joy Fielding
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2000
Omfång
368 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
661 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Från huset ser Kim sin mamma, Mattie Hart simma i poolen. Plötsligt slutar hon helt att simma, och skriker 

Mattie Hart, erkänd konsthandlare med en kundkrets som skulle få människor att häpna, är elegans och skicklighet personifierad. Bland vänner och bekanta framstår hon som kvinnan som har allt: en strålande yrkeskarriär och ett lyckligt äktenskap med barn. Men bakom den skinande fasaden till vad som tycks vara ett idylliskt liv känner Mattie att hon håller på att tappa kontrollen. Efter femton års äktenskap upptäcker Mattie att hennes make, den framgångsrike men också välkänt hänsynslöse advokaten Jake, har ännu en kärleksaffär. Hon har tröttnat på Jakes undanflykter, hon har tröttnat på alla lögner.

   Men familjen Hart ska snart upptäcka att Jakes snedsprång inte är den enda katastrof som hotar dem. Mattie har erhållit nyheter som på allvar kommer att förändra hela familjens liv. Jake som har flyttat in hos sin senaste älskarinna återvänder skamset hem, till Mattie och Kim. Men Mattie tvingas ändå leva med oron kom Jake tillbaka av kärlek till henne eller av plikt? Låtsasleken kan inte fortsätta 

   Med säker hand skildrar Joy Fielding familjen Harts dramatiska kamp för överlevnad som innebär att både Mattie och Jake för första gången på riktigt upptäcker vad kärlek är, och vilka offer man är beredd att göra för den man älskar.