Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Viskningar och lögner : roman

Viskningar och lögner : roman

Inbunden bok

Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Inbunden bok. 2003. Stockholm. Bonnier. 0 (Skönlitteratur ISBN: 9100100110) Beskrivning :==>> h12 #93-28-34316 [Wilkmans Antikvariat]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9100100110
Titel
Viskningar och lögner
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2003
Omfång
303 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Terry Painter är en 40-årig ensamstående sjuksköterska som lever ett stilla liv i Delray, Florida. Ända tills den unga Alison Simms dyker upp och vill hyra den lilla stugan Terry har på sin tomt. Terry är först tveksam, eftersom hennes senaste hyresgäst försvann utan att betala hyran och Alison är påstridig på ett märkligt sätt. Men Terry behöver en ny hyresgäst och Alison verkar dessutom kunna råda bot på den ensamhet som Terry också lider av.  Snart upptäcker hon dock att Alison tar sig friheter; rotar i hennes personliga tillhörigheter, tar med sig oförskämda unga män hem, ljuger om sitt jobb och sin familj. Men Terry väljer att låta sig övertalas att hennes misstankar saknar grund.  Ända tills hotfulla telefonsamtal från en man, som tycks veta mycket om Terry och hennes förflutna, fyller hennes vardag. Terry blir alltmer övertygad om att någon vill henne illa, men varför? Och är det så att Alison, som betyder alltmer för hennes liv, är den skyldiga?Viskningar och lögner är en psykologisk thriller som inte gör någon i Joy Fieldings stora läsarskara besviken. Ännu en gång bjuder hon på förträfflig spänning och underhållning.