Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Krigarkungens sal

Krigarkungens sal

Inbunden bok

Gott skick. Del 3 i serien Spejarens lärling. B. Wahlströms, 2007. Förlagets tryckta/dekorerade kartonnageband. Bakpärmens nederkant aningen uppskavd längs ca 2 cm. Ganska kraftigt gulnade snitt. I övrigt mycket gott skick. 269, [2] s. ISBN 978-91-32-15134-7.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789132151347
Titel
Krigarkungens sal
Författare
John Flanagan
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2007
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
132 x 198 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
306 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I slutet av andra boken, Det övergivna landet, blir Will och Evanlyn tillfångatagna av skandierna och nu vilar deras öde i händerna på Erak, deras fruktade ledare. Här kommer den spännande fortsättningen i tredje boken ur serien Spejarens lärling.

Spejarmästaren Halt har svurit på att rädda Will och är beredd att göra vad som helst för att hålla sitt löfte även om det innebär att han måste trotsa kungen. Halt blir bannlyst från riket Araluen och utesluten ur Spejarnas sällskap. Han ger sig av för att leta efter Will. Snart möter han Horace som bestämmer sig för att följa honom. På vägen blir de attackerade flera gånger av riddare, och Horace får tillfälle att visa vad han går för som slagskämpe.

Under tiden blir Will utsatt för en drog som raderar ut hans känslor och tankar. Han blir mer och mer beroende av drogen och är på väg att förvandlas till en viljelös slav. Ska Halt och Horace lyckas rädda Will innan det är för sent?