Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Life´s a blast

Life´s a blast

av

Inbunden bok.

Nära nyskick. Premiss förlag. 2012. Rikt fotoillustrerad. Stort format. 101 s. Utgallrad biblioteksbok. Text på svenska och engelska.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789186743055
Titel
Life's a blast
Författare
Linda Forsell
Förlag
Premiss
Utgivningsdatum
20120213
Omfång
101 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
250 x 310 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1406 g
Språk
Svenska
Baksidestext
101 bilder från vardagen i Israel och Palestina i den pågående konfliktens skugga. Det handlar om ett konstigt, apart samhälle. Och om människor som beter sig som om det vore normalt. "Min första resa till Israel och Palestina var en ren impuls och ingenting blev som jag hade tänkt mig. Men mitt i denna förvirring började jag fotografera vardagen i konflikten och människorna som lever i den. Sida vid sida med verkliga anfall, strider och dödsoffer, så pågår en konflikt inuti varje person i Israel och Palestina. Vanliga människor gör ovanliga val, varje dag, för att överleva. Små hinder i vardagen tillsammans med dessa svåra val bygger upp hat, och förstärker ett udda sinnestillstånd som genomsyrar hela regionen. Människor ser på sin omgivning med skygglappar på. Det här är ett projekt som härstammar från den del av mig som vet att också jag skulle kunna försvara övergrepp, om jag blev skickligt vilseledd. Och missta dig inte, även de som vilseleder är vilsna. Det finns mycket rädsla." Linda Forsell är fotograf och journalist bosatt i New York och Stockholm. Hon har haft flera utställningar. Detta är hennes första bok. Bokens bilder från vardagsliv i konfliktens skugga i Israel och Palestina ställs också ut på Galleri Kontrast i Stockholm i februari och mars 2012.